expr:class= '"loading" + data:blog.mobileClass'>

понедельник, 1 августа 2016 г.

Вибране повідомлення Blogger

Всім доброго привіт! У Blogger пару днів назад створили новий гаджет під назвою Вибране повідомлення і тепер він доступний в каталозі стандартних віджетів. Новий віджет Featured / Favorites Post призначений для того, щоб ви змогли звернути увагу ваших читачів або гостей на певне повідомлення / статтю зі свого блогу.
Якщо ви часто публікуєте в своєму блозі статті, то вони швидше йдуть в архів і багато ваші читачі можуть пропустити важливу / цікаве повідомлення.

 За допомогою міні-Обраний пост ви можете вивісити на бічній панелі блогу будь-яке повідомлення, яке на ваш погляд може зацікавити читача. Робити це можна раз в тиждень, змінюючи вибрані статті, тим самим будите здувати пилюку із старих повідомлень і заодно провітріть ваш архів. А ще наприклад, якщо у вас кулінарний блог, то до певного свята можна вивішувати відповідний рецепт підходить до цього дня (скоро Новий рік, а до нього рецепт святкової індички або гусака).
Або просто додавати віджет Вибране повідомлення на бічну панель з такою назвою - Стаття / рецепт тижні тощо, взагалі придумати можна всяке.
Віджет Blogger - Вибране / краще повідомлення
Додати даний віджет можна з каталогу гаджетів - Макет - Додати гаджет:
Віджет Blogger
Додати гаджет Вибране повідомлення

Після цього, потрібно дати назву йому, вибрати потрібну статтю, відзначити галочкою за бажанням - "Показувати заголовок повідомлення" і "Показувати зображення" (буде показано перше зображення). Є попередній перегляд, тому не помилитеся:
Віджет Blogger

Налаштування вибраного повідомлення
Потім, зберігаєте налаштування віджета і перетаскуєте його в потрібне вам місце. І далі, дивимося, чого у нас вийшло:

Віджет Blogger
Вибране повідомлення Blogger
На жаль, додати можна в блог тільки один гаджет обраного. Як я вже писав вище, можна змінювати іноді повідомлення. Ось, друзі, мабуть і все на сьогодні. Гарну новину вам повідомив, тепер будете знати про новий віджет для Blogger - Вибране повідомлення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий